• Petefészek ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly november óta petefészekcisztám van .Állitólag belső echókat tartalmazó . Több nőgyógyászt is felkerestem,de mindenki csak hasi uh-ra küld,és hogy ez magától felszivódik.A citológiám P2-es,de ez sem nyugtat meg.Sok ez a 6 hónap várakozás.Mit javasol?

        Dr. Deli Tamás válasza a petefészek ciszta témában

        Tisztelt Hölgyem! A teendőt (várakozás vagy műtét), az dönti el, milyen a ciszta mérete, hogyan változik, milyxen az UH szerkezete, van vagy volt-e egyéb ezzel kapcsolatos betegség, okoz-e önnek panaszt, milyenek a tumormarker szintek (CA-125, HE4) a vérben. Ezek együttes elbírálásával fog dönteni nőgyógyásza.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 18., 10:09; Megválaszolva: 2011. június 22., 19:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: