• CNS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Nőgyógyászom felírt nekem egy úgynevezett Chloramphenicoli Nystatini Sulfadimidini - ha jól értelmeztem és olvastam a neten - CNS kúpot! El is kezdtem használni, tegnapi este folyamán. Mivel nem volt betegtájékoztató, a dobozon meg semmi különös nem volt írva, a klion D-100-as használatára hagyatkoztam, vagyis lefekvés előtt helyeztem fel egy db.-ot. Viszont reggel úgy néztem ki, mint aki bepisilt volna. A fehérneműmön nem nagy terjedelmében, de volt rajta némi megszáradt sárga anyag, viszont a nadrágomon találtam nagy foltot - szabályszerűen, mintha az éjjel bepisiltem volna (sajnos a színét nem tudtam megnézni, mert zöld a nadrágom színe!). Az lenne csak a kérdésem, hogy ez normális, hogy a CNS kúp használatakor reggel így nézzen ki az ember? A Klion-nál is érzékeltem ehhez hasonlót, de ott nem volt az egész nadrágom, sőt a fehérneműm sem volt foltos! Én rontottam el valamit a használata során v. tényleg ilyennek kell történnie úgymond a kúp használata után? Segítségüket megköszönve! P

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelykúp témában

        Kedves P.! Jól alkalmazta a CNS kúpot, bizony a hüvelyváladékkal keveredve, sárgás ragacsos anyag folyik ki a hüvelyből.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 16., 07:32; Megválaszolva: 2011. június 16., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: