• Kiderül-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/nő Hogy ha most megyek elöször nőgyógyászhoz méhgyakrák ellen oltásra,de anyukám is jön de én már lefeküdtem valakivel de ő még nem tudja.Ott kifog derülni? Mert jó lenne ha még nem.Nagyon fontos lenne a válasza minnél hamarabb

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HPV témában

        Kedves Kérdező! Ha az orvos végez fizikális vizsgálatot, akkor kiderül, ha már nem vagy szűz, ha csak az oltást adja be, akkor nem derül ki. Egyébként az oltás beadásához nincs szükség a vizsgálatra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. június 16., 00:37; Megválaszolva: 2011. június 16., 20:39

        Tudjon meg többet: HPV
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Sajnálatos módon belekeveredtem egy egyéjszakás kalandba, elég öntudatlan állapotban az elfogyasztott alkohol mennyiségének köszönhetően. Védekezés nem történt, és a menzeszem is éppen meg volt. Mivel még nem voltam...
        Tisztelt Doktor úr! 28 éve nő vagyok. Két éve szültem természetes úton. Olyan problémám van, hogy hónapok óta egyre fájdalmasabb a menstruációm. (előtte soha nem voltak fájdalmaim) Derék és alhasi fájdalmam is van. Most jutottam el...
        Tisztelt Doktor Úr!Méheltávolításom volt,6 héttel ezelőtt.Kontroll vizsgálaton voltam,részben rendben volt,"csak egy hámot kell elfagyasztani 6 hónap múlva.Az aggályom az,hogy most a napokban fedeztem fel,hogy vmi kitüremkedés van a...
        Tisztelt Doktor Úr! Agusztus óta vannak változó panaszaim.Először a hüvelyem felső vége fájt, a méhszájnál, annyira sugárzott a fájdalom,hogy aludni sem tudtam tőle. A nőgyógyászom, akinél kétszer szültem (7 és 3 éve)(2.szülés...
        Kedves Doktor Ur! kb fel eve eleg rendszertelen a menstruaciom olyan 12-14 napot kesik es par honapja a menstruaciot koveto 1het elteltevel egeszen a kivetkezo menstruacioig allando es eleg eros mellfeszulest erzek mindket mellemben. az lenne a kerdesem hogy...
        Tisztelt Doktor Úr! HPV vírus tipizálás és P4 citológiai eredmény után tavaly műtöttek meg (konizáció). Azóta az eredményem P1. Kérdésem az lenne, mivel jelenleg nem élek párkapcsolatban, hogy mekkora esélye van, ha óvszer nélkül...
        Tisztelt Dr Úr! Sajnos már csak itt maradt reményem a válaszra.Az orvosom csak visszarendelget de semmit nemhajlandó tenni ill. Mondani.2hónapja nem szedek fogamzásgátlót.A ciklusaim gyógyszer nélkül 28-35 nap.Nem védekezünk babát...
        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy. Két napja szinte folyamatosan fáj az egész hasam.Elösször a méhemre gondoltam, /novemberben rakattam spirált, de eddig nem volt vele problémám./de köldöktől lefelé mindenütt eléggé fáj.Ha mozgok vagy dolgozom...
        Tisztelt Doktor Úr! Panaszaim:jobb oldali szúró fájdalom/kb. 2 hónapja/, 10 napos menstruáció késés, darabos vérzéssel kísérve. Tegnap voltam a nőgyógyászomnál, a következő diagnózist adta: TVS:R. nagy ut.-ban. Endom 5 mm. A fundusban 1...
        Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! 3-4 hónapja 4-5 napig tartó barnás folyásom van közvetlenül a menstruációs ciklusom előtt. Ma voltam emiatt orvosnál és ő azt mondta ez normális. Engem viszont nagyon aggaszt. Hormonvizsgálatom egy éve volt...
        Tisztelt Doktor Úr! Tavaly júliusban fagyasztották a méhszájsebemet. P2 lett a rákszűrésem, majd a fagyasztás után P1. A kezelőorvosom szerint 100%-ban sikeres volt a beavatkozás. Azóta nem voltam együtt senkivel, mivel épp a fagyasztás...
        Tisztelt Doktor Úr! A közelgő hónapokban összeházasodok a menyasszonyommal és szeretném szakorvos segítségét kérni a fogamzásgátlás tekintetében. Mindketten huszonéves fiatalok vagyunk és az első szexuális együttlét lesz mindkettőnk...
        Kedves Doktor Úr/Nő! Már egy ideje van egy problémám, ami egyre inkább aggaszt. Mégpedig a fehér folyás. Körülbelül 2 éve kezdődött, természetesen voltam vele nőgyógyásznál nem is egy alkalommal, írt is fel kúpot, de sajnos nem...
        Tisztelt Doktor Úr! Másfél évvel ezelőtti szűrésen a leletem negatív lett. Akkor kaptam először Lindynette receptet, azóta szedem is a gyógyszert. 3 hete azonban a leletem HPV P3. Három hónap Isoprosine, és immunerősítés. Nem kaptam...
        Szép napot Dr.Úr! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Dienille nevezetű fogamzásgátló okozhat-e pajzsmirigy túlműködést? 2 éve szedem ezt a fogamzásgátlót, azóta nagyon sovány lettem (162cm/38kg), állandósult tünetem a : hányás,...
        Atypia cytologica epith. port uteri P3- as CIN II CIN III citologia után , szövetminta vételen voltam 6.án 3 napja zárojelentésemen ez van : Radio-Surge conisatio . Faractionalt cu. . azt kérdezném a doktor úrtól , hogy mennyi ideig van vérzés...
        Tisztelt Dr. Kiss György! A barátnőm (23 éves) a Yasminelle nevezetű fogamzásgátló gyógyszert szedi körülbelül 4 éve. Két hete volt menstruációja és mikor véget ért 2-3 napra rá lefeküdtünk egymással és elmentem benne. A gyógyszert...
        Az után szeretnék érdeklődni, hogy 2 éve szedem a symicia fogamzásgátló tablettát. Semmi mellékhatást nem tapasztaltam, nem híztam nem lettek nagyobbak a melleim csak a vérzés mennyisége csökkent. Eddig minden rendben volt de hétfő óta...
        Tisztelt Doktor úr! A páromnak március utolsó hetében volt egy abortusza. Gyógyulás ideje alatt semmi gond nem volt , minden orvosi tanácsot betartva éltünk. Múlthéten megjött neki az abortusz óta először. Nagyon kevés vérzése volt elég...
        Kedves Doktor Úr/Nő! Kislányom 16 éves,kb. 1 éve egy antibiotikum kúra után kezdődött nála egy hüvelyi viszketés,folyás.Nőgyógyászunk gomba ellenes kúpot, majd egy hüvelykúpot és Tamtum Verde hüvelyöblítőt ajánlott neki,de a panaszok...