• Kiderül-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/nő Hogy ha most megyek elöször nőgyógyászhoz méhgyakrák ellen oltásra,de anyukám is jön de én már lefeküdtem valakivel de ő még nem tudja.Ott kifog derülni? Mert jó lenne ha még nem.Nagyon fontos lenne a válasza minnél hamarabb

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HPV témában

        Kedves Kérdező! Ha az orvos végez fizikális vizsgálatot, akkor kiderül, ha már nem vagy szűz, ha csak az oltást adja be, akkor nem derül ki. Egyébként az oltás beadásához nincs szükség a vizsgálatra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 16., 00:37; Megválaszolva: 2011. június 16., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: