• Pimafucin hüvelykúp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát! Igen, megvizsgált nőgyógyász is, aki elvégezte a szokásos szűrővizsgálatot, ott nem talált semmi "rosszat" , mutattam neki az STD vizsgálatom eredményét és azt mondta hogy ez nem vészes, nem is muszáj kezelni, mert ez az Ureaplasma mindenkinél megvan... Én már eleve ezt is furcsállottam, ezért alkalmaztam inkább a Pimafucin, kúpot "jobb mint a semmi" alapon, mert csak kijött az az eredmény az STD-ből! A bőrgyógyászom csak levette a kenetet, semmi mást nem csinált, - nem tudom mit takarna a hüvelyi feltárás.:) Úgy látom keresnem kell egy új nőgyógyászt is... Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Üdvözlettel M.K.

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Tisztelt M.K.! A leírtak alapján szerintem mindenképpen jó döntés mind bőr-, mind nőgyógyászból újat keresni. (A hüvelyi feltárás a "kacsás" vizsgálat.) Jó egészséget!


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 15., 22:15; Megválaszolva: 2011. június 16., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Nőgyógyászati vizsgálat alkalmával, Ureaplasma fertőzést állapítottak meg. Úgy tudom, hogy ez szexuális úton terjed, viszont sem én sem a partnerem nem volt senki mással. Lehetséges, hogy egyéb módon kaptam...
        Tegnap előtt felelőtlenül védekezés nélkül szeretkeztünk barátommal. El is mentünk délután a 72 órás tablettáért, majd miután kiváltottam elmentem mosdóra, és időközben megjött. Ezután este bevettem a tablettát, másnap délutánra...