• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő / Úr! A kérdésem a következő lenne: Május 5.-én jött meg utoljára a menstruációm, azóta még nem jelentkezett!, pedig már a 41. nap! A férjem szerint nem történt semmi olyan dolog, hogy terhes lennék! Van egy 7 hónapos gyermekünk, 3 hónapos kora óta mindig megjött időben! Mi lehet ennek az oka, hogy még mindig nem jött meg? Tesztet még nem vettem! Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Az mit jelent, hogy a férje szerint nem történt olyan dolog, ami miatt terhes lehetne? Ha megszakításos védekezésre gondol, az igencsak kevéssé biztonságos megoldás. Érdemes lenne tesztet csinálni, ha éltek nemi életet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 14., 22:25; Megválaszolva: 2011. június 15., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: