• Nőgyógyászati bajok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Folyásom van (annyi és olyan, hogy betétet kell hordanom mindig), amit bacilusok okoznak, az orvos (már nem az első akihez járok) azt mondta, nem tudja, hogyan gyógyítson meg. Folytassam az orvos keresgélést (idegileg kikészít) vagy menjek természetgyógyászhoz, vagy mit csináljak? Már nem bírom idegekkel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem! Először is, akármilyen kellemetlen az első napokban, hagyja el a tisztasági betétet, mert kitűnő táptalaj a kórokozóknak. Másrészt szükséges lenne hüvelyváladék-tenyésztésre, ezért újra javasolt orvoshoz fordulni. Ez alapján célzottan lehetne kezelést adni önnek is és a partnernek is. Ha korábbi orvosában megrendült bizalma, keressen fel másik nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 14., 20:07; Megválaszolva: 2011. június 15., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: