• Laparoscopia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt D.r. Úr/Nő Május 26.án volt egy laparoszkóp műtétem,mely során hasi összenövéseket,oldottak fel,illetve jobb oldali petef.cisztát távolítottak el.Azóta nem volt mensesem. Műtét előtt mens. idő : máj11-máj.22. műtét 26. pecsételés : május 30.-jun.3ig napi szinten egy csepp vérnek megfelelő távozott,amit nem hiszek hogy menses lett volna.naptár szerint a köv. esedékes időszakom jun.8.ától lett volna,de mindez-idáig nem történt semmi.orvosomat semmilyen uton módon nem tudom elérni,ami iatt nagyon ideges is vagyok,Kérném önöket van okom valami miatt aggódnom?Válaszukat előre is megköszönném. Tisztelettel Ernesztina

        Dr. Boros Miklós válasza a petefészek ciszta témában

        Kedves Kérdező!Műtét után ez előfordul ezért 6 hétig szoktunk várni.A 6 hetes kontrollnál jelezze az orvosnak.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 14., 15:03; Megválaszolva: 2011. június 17., 05:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: