• Méhszájseb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: Kismenyemnek 1 hónapja a nőgyógyász megállapította, hogy 5 Ft-os nagyságú "méhszájsebe" van. A rákszűrés eredménye P2 lett, szerette volna, ha a nőgyógyász kezeli, de a doktor úr azt mondta, hogy túl fiatal ( 23 éves) még ahhoz, hogy kezelgesse a méhszáját, mert ha majd gyereket szeretne szülni nehezebben fog teherbe esni és nagyobb lesz az esélye, hogy elvetél! Ön szerint sem kell kezelni? Milyen veszéllyel járhat a nem kezelt méhszájseb?

        Dr. Boros Miklós válasza a méhszájseb témában

        Kedves Kérdező!Látatlanban nehéz megmondani,hogy mennyire szükséges a kezelés.Egyébként a kezelésnek is több formája van és csak a méhszájplasztikának lehet utóhatása.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 14., 13:57; Megválaszolva: 2011. június 15., 13:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: