• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. Úr/ Nő! A történetem a következő: azzal kezdeném, hogy minden együttlét során óvszerrel és pharmatex-szel együtt védekezünk. Április 24-én lecsúszott az óvszer, ezért 72 órás tablettát vettem be. Ezt követően május 7-én rendre megjött a menstruációm. Ebben a hónapban 4-én lett volna esedékes, de még semmi. Persze májusban is több alkalommal sor kerül együttlétekre, mindig dupla védekezéssel. A jobb mellem oldalsó része érzékenyebb nyomásra a sürgősségi tabletta bevétele óta. Kérdésem tehát az lenne, hogy a 72 órás tabletta okozhat-e vérzéskimaradást, esetleg aggódnom kellene. Nem mellesleg vizsgaidőszak közepén vagyok, a stressz mindig is kihatott rá. Válaszát előre is köszönöm: Erzsike

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Erzsike! Okozhat a 72 órás tabletta, stressz és még számos egyéb ok is vérzészavart, de mivel élt nemi életet, nem zárható ki terhesség, ezért tesztet is szükséges csinálnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 12., 20:45; Megválaszolva: 2011. június 13., 16:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: