• Miért féj a szeretkezés szülés után 3 hónappal,több alkalom után is?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő! Azzal a problémával fordulok önhöz hogy,3 hónapja már hogy szültem de a szeretkezés még mindig fájdalmas belülről,majd hogy annyira mintha újból és újból a szüzességem veszíteném el!Miért van ez? egyáltalán el fog ez múlni? Kezdem elveszíteni a reményt hogy már sosem lesz olyan mint régen volt!!! Köszönettel:. B. Tünde

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Tünde! Egy tájékozódó nőgyógyászati vizsgálat lenne indokolt a szervi okok feltárása céljából, szülés során elszenvedett sérülés például okozhat ilyet, de egyéb szervi ok is szóba jön, keresse fel nőgyógyászát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 11., 21:28; Megválaszolva: 2011. június 13., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: