• Méh eltávolítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WEBBETEG! Két hete eltávolították a méhemet hüvelyi úton egy myoma miatt. A két petefészkem megmaradt, teljesen egészséges. Kérdésem: egy kicsit még váladékozok, ez normális két hét után? És meddig lehet ilyen jellegű panaszom, Különben teljesen jól érzem magam, nem fáj semmim. Másik kérdésem: Mivel a petefészkem megmaradt, " megérezhetem "a havi ciklusomat. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:

        Dr. Tömösváry Zoltán válasza a méheltávolítás témában

        Tisztelt Hölgyem! 2 héttel a méheltávolítás után még természetes a hüvelyi váladékozás, sőt szerencsésebb is, ha ez a folyadék távozik. Ez még akár további 1-2 hétig megmaradhat. A megmaradt petefészkei a hormonális ciklusban még továbbra is közreműködnek, melyet Ön természetesen érezhet is, de ez utóbbi nem fog vérzéssel együtt járni.


        Dr. Tömösváry Zoltán
        Szülész-nőgyógyász

        Dr. Tömösváry Zoltán

        Kérdés: 2011. június 10., 08:31; Megválaszolva: 2011. június 14., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: