• 2 gyerek után meddőség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 gyermekem van. Az első baba már az elhatározás utáni 2. hónapban összejött, a második pedig a 3. hónapban. most már másfél éve próbálkozunk a 3. babával, de nem sikerül. Mind a két szülés császár volt. Ez lehet a sikertelenség oka? Voltam orvosnál, van peteérés és tüszőrepedés is, az apuka is ugyanaz / apukának nem volt semmi komoly betegség az elmúlt időben /. Viszont az orvos nem küldött tovább semerre- várjunk még, azt mondta. Vérvizsgálat nem kéne? A menstruációm 25-26 napra jön meg. Nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem esem teherbe és hogy merre induljak tovább. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező! Attól, hogy korábban könnyedén teherbe esett, léphetett fel újonnan valamilyen meddőségi probléma akár önnél, akár az apánál. Javasolt férjének andrológián spermatogram készítése, illetve ha ez rendben van, akkor önnél kivizsgálás. Javaslom, hogy ez lehetőleg speciális meddőségi szakrendelés keretében történjen, mert ott a legjobb a felkészültsége az orvosoknak szakmailag és technikailag ebben a kérdésben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 09., 16:05; Megválaszolva: 2011. június 11., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: