• Dr. Deli Tamás szakorvos úrnak a "laparoszkopos műtét után"-ról

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakorvos Úr! Teljesen igaza van, a lényeget elfejetettem megírni. Az a bizonyos "dudor" közvetlenül a szeméremcsontnál lévő vágás felett van. A műtét után 1 héttel már megvolt.Az orvos aki kiszedte a varratokat, azt mondta rá, hogy ez normális. Viszont aki a műtétet végezte, az a 2 hetes kontrollon kissé rácsodálkozott. Nem végzett semmiféle vizsgálatot, csak kézzel tapintotta meg és úgy állapította meg, hogy az egy vérrög. Gondot tulajdonképpen inkább az okoz, hogy húzódik. Menet közben kissé feszülő érzés.Már sokkal kisebb, a tyúktojás nagyságból mostanra egy egész kicsi van. Csak attól félek, hogy nehogy valami rendellenesség legyen. Sajnos a kórházba visszamennem bonyolult, mert 100 km- re van tőlem. Hálás köszönet , ha ismét szakít rám időt.

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírás alapjánegy kis szöveti reakcióról vagy bevérzésről lehetett szó, de úgy tűnik, már múlóban van a dolog. Szerintem ne aggódjon - ha azonban ismét növegedne, pirossá, fájdalmassá, duzzadttá, lüktetővé válna, haladéktalanul keresse fel orvosát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 06., 21:06; Megválaszolva: 2011. június 10., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: