• Hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot! Az en problemam az lenne, hogy par napja csomokas huvelyi valadekom van, feher, szagtalan es csak szeretkezeskor meg vizeleskor latom oket.. maskor mintha nem is volna semmi problema, normalisnak mondhato.. Volt candidam, sokaig kuzdottem vele, abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset, elmult nagy nehezen. maximumm 2 honapja mult el, a napokban pedig ujra elkezdtem erezni valami enyhe egest es atlatszo, neha rozsaszines nyalkas-nyulos folyast.. gondoltam hasznalok kupot, clotrimazolt, ket napig hasznaltam, nem mertem tobbet, nehogy ne az legyen a problema.. miutan kiurult a kup, azota van ez a csomokas folyasom ( nem turoszeru, hanem kicsit nagyobb csomokak). Nem tudom mire veljem..A fogamzasgatlot ket honapja hagytam abba kb. (Komoly baratom van, es gumiovszert hasznalunk) Meg arra is gondoltam, hogy ez egy termeszetes folyamat.. nem tudom. Elore is koszonom valaszat!

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvelyfolyás témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha a folyás pár nap alatt elmúlik, valóban normál folyamat lehetett, ha nem, vegyen Gynoxin hüvelykúpot (ha nem allergiás rá). Ha az sem segít, kénytelen lesz felkeresni nőgyógyászát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 06., 18:01; Megválaszolva: 2011. június 10., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: