• Mellfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A következő problémámra szeretnék választ kapni; melleimből nyomásra tejszerű váladék jön, és az árcbőröm, főként az állon tele van nagy, gyulladt csomókkal, amelyek csak nagyon nehezen, sokára húzódnak vissza. 1 éve volt nőgyógyászati műtétem, amikor is a méhemet, petefészkeimet is eltávolították gennyes ciszta miatt. Ez a problémám műtét előtt is fennállt, és nem múlt el, esetleg egy kicsit az intenzitása csökkent. Mire vélhetők ezek a tünetek, ill. kit érdemes felkeresnem e problémával? Köszönettel várom válaszát. Ildikó

        Dr. Csuth Ágnes válasza a endokrinológia témában

        Kedves Ildikó! Nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelést keressen fel, panaszai mögött állhat a prolaktin nevű hormon magas szintje, ezt vérvétellel lehet ellenőrizni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 06., 16:20; Megválaszolva: 2011. június 07., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: