• Tisztelt Doktornő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnap voltam együtt a barátommal. Az aktus után enyhe alhasi fájdalmat éreztem. Ma azonban fáj a jobb mellem. Nem használtunk óvszert, csak "természetesen" védekeztünk. A barátom azt mondja, hogy nincs miért aggódjak mert vigyázott, de én még is félek, hogy esetleg terhes vagyok. A menstruációm 5 nap múlva kell megjöjjön, de a mellem a menstruációm előtt és alatt sem szokott fájni. Tehát arra kérnék szépen választ, hogy ez a mellfájdalom lehet a terhesség jele, vagy alaptalanul félek? Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli együttlét témában

        Kedves Kérdező! Egyrészt egy napos terhességnek az égvilágon semmi jele nincs, másrészt a megszakításos módszer egyáltalán nem biztonságos, nem tud a fiú annyira vigyázni, mert az izgalmi előváladék, amit meg se érez, szintén tartalmaz spermiumokat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 06., 15:44; Megválaszolva: 2011. június 07., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: