• terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Azt szeretném megkérdezni hogy lehetek e terhes ha volt egy kis petig illetve elment bennem de gumival védekeztünk és amikor huzta ki a gumit akkor fojt ki az ágyra és lehet rám is. Most meg gyenge a menstruáciom barna gyenge folyás. Tehát elképzelhető hogy terhes vagyok vagy csak egy kis hormonzavar? Nem érzek semmi változást igazábol vagy ez még korai lenne ? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyenge menses témában

        Kedves Kérdező! A gyenge menses mindenképp teszt elvégzését indokolja, ugyanis ritkán utalhat terhességre. Csináljon egy terhességi tesztet, így ha negatív, ön is megnyugszik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 06., 10:15; Megválaszolva: 2011. június 06., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: