• Kisbaba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Írtam már önnek többször és köszönöm a válaszait!Érdeklődnék,hogy 42 évesen kezelt pajzsmirigy alul működéssel kb mennyi idő az amire számíthatok egy teherbe eséssre? Nálam elvileg semmi probléma,férjem nem volt orvosnál még(egyenlőre nem is tudom rá venni)Van már 3 gyermekem ő lenne a 4 .köszönöm a válaszát..

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

        Kedves Hölgyem! Sajnos erre a kérdésre nem lehet még körülbelüli időpontot se mondani. Befolyásolja számos dolog mind a női, mind a férfi oldalról, plusz még a véletlen és a szerencse is közbeszól. Ha van normális peteérése, vegyen LH tesztet, próbálja meg az időpontot "belőni", és akkor próbálkozzanak. Sok sikert!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 04., 18:04; Megválaszolva: 2011. június 05., 17:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: