• Laparoszkopiás műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktorok! 5 hete laparoszkópiás műtéttel távolították el a jobb petefészkemmel együtt az 5cm-es (szerencsére jóindulatú) cisztámat. a 2 hetes kontrollra egy tyúktojás nagyságú "dudorral" mentem vissza amire az orvos azt mondta , hogy vérrög. De nem adott semmit. Lehet, hogy véralvadásgátlót kellett volna kapnom a műtét után? 5 hét után azonban még mindig vannak kisebb fájdalmaim, nem tudok hasizom gyakorlatokat végezni (pedig sportos alkat vagyok) és gyalogolás közben is lüktető érzésem van. A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire normális? Tényleg ilyen sok időt kell adnom a szervezetemnek? A "dudor" vagy vérrög most már sokkal kisebb de még mindig ott van. Nagyon köszönöm a válaszukat.

        Dr. Deli Tamás válasza a petefészek eltávolítás, laparoszkóp témában

        Tisztelt Hölgyem! Nem írta meg, hol van a dudor, milyen gyorsan alakult ki, okoz-e panaszt, mivel mutatták ki, hogy vérrög. Ezek nélkül sajnos semmi érdemiről nem tudok szakmailag nyilatkozni. 5 héttel egy laparoszkópos műtét után még előfordulhat, hogy nem megy ugyanúgy a hasizomgyakorlat, emiatt önmagában nem kelle aggódni.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 04., 13:24; Megválaszolva: 2011. június 06., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: