• Ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Nőgyógyász! 3 nappal ezelőtt éles nyilaló fájdalom jelentkezett a jobb petefészkem táján, ami nagyon nehezen szűnt meg. Elmentem a szakrendelésre, ahol készítettek uh-t, de az orvos azt mondta, minden teljesen normális. Írt fel Fotedol 50 mg-os tablettát, 10 napig kell szednem, valamint augmentint, amit 7 napig kell szedni. A gyógyszerész azt mondta, a fájdalom csillapítót max 4-5 napig lehet szedni.. kérdésem, hogy a csatolt uh kép alapján tényleg minden rendben van-e, illetve meddig szedjem a fájdalomcsillapítót? Nagyon köszönöm előre is gyors válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalomcsillapító témában

        Kedves Kérdező! Csatolmányt nem kaptunk, tehát csak a kérdés másik felére tudok válaszolni.A Fortedol nyugodtan szedhető a nőgyógyász javaslata szerint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 04., 12:53; Megválaszolva: 2011. június 05., 17:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: