• Óvszer hátrányai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nőgyógyászom szeretne rábeszélni a hormonális fogamzásgátlásra és azzal érvel, hogy az óvszer károsítja a hüvely és a méhszáj nyálkahártyáját, ennek is lehet következménye a méhszájsebem. Igaza van?

        Dr. Deli Tamás válasza a méhszájseb témában

        Tisztelt Hölgyem! A megfelelően használt óvszer - ha nem allergiás az anyagára - nem valószínű, hogy károsítaná a hüvelyt vagy a méhnyakat. Az viszont tény, hogy egy nagyságrenddel kevésbé biztonságos, mint a fogamzásgátló tabletta.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 04., 00:17; Megválaszolva: 2011. június 06., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: