• pH érték

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem nem rég volt bakteriális fertőzésem kezeltek antibiotikummal aztán használtam a gynophilust majd menstruáltam és ahogy elmúlt már éreztem a kellemetlen szagot,kérdésem h ez normális és ez elmúlik?most újra elkezdtem a gynophilust mert csak a felét használtam el menstruácio elött szerencsés volt mert sósvizben fürödtem(nem tudom ezt jó ötlet otthon is kipróbálni?úgy éreztem a sós víz savasít és jót tesz, ha igen hogyan?)...és sok helyen olvasom h külsőleg hasznos a intim mosakodó gél és ha tejsvaoldat és viz keverékét(amit eddig irrigálásra használtam, de már nem teszem mert kimossa a jóbacikat)használhatom e külső mosakodásra?? illetve h székletürítés után szerencsések e savas intimtörlőkendők vagy inkább nyugodjak meg, és normásis h a menstruáció után kicsit ilyen még???...van egy ph értékmérő tesztem még nem használtam el, fogalmam sincs mikor tegyem egyenlőre próbálom összerakni h mitől tuti h elmúlik ez a bakteriális fertőzés ...esetleg ez a gastrovit probiutikum kipróbáljam e? előre is köszönöm üdvözlettel :dia

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvelyi pH témában

        Kedves Dia! Szerintem egyelőre semmi különöset nem kell tenni. Várjon egy keveset a menstruatio után, a felsoroltak valamelyikét kiválasztva mértékletesen alkalmazva a normál hüvelyi flóra és pH helyre állítható (tejsav, Lactacid, Gynophilus, Gynoflor, Lactofeel, Ellen stb.).


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. június 01., 21:56; Megválaszolva: 2011. június 02., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: