• Missed ab után ...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr! 2011.02.17-én missed ab műtéten estem első terhességem 8. hetében. Azóta eltelt 3 hónap és kétszer menstruáltam: 1. a műtét után a 6. hétre, 2. 8 héttel később. Előtte a ciklusom pontos volt. Kérdésem az lenne, ha a 3. menstruációt megvárom véleménye szerint megpróbálkozhatunk újra a gyermekvállalással? Szíves válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Herman Tünde válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező! Általában három hónapot szoktunk javasolni, ezt követően probálkozhatnak, amennyiben a szükséges kivizsgálási lépések megtörténtek, vagyis hogy mi állhatott a missed ab. hátterében.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. június 01., 21:31; Megválaszolva: 2011. június 07., 09:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: