• Miért késik a menstruációm?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Mindig rendszeres volt a ciklusom, ezt fontosnak tartom leszögezni. Sajnos volt egy hónapja egy olyan kalandom, ahol nem védekeztünk, akkor épp a menstruációm utolsó napján voltam. Ugyanekkor kezdtem dolgozni egy olyan munkarendben, ahol három napig dolgozom nappal, utána három nap szabadnapom van, majd három nap éjszaka dolgozom. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert valahol olvastam, hogy az ilyesmi is befolyásolja a menstruációt. Egy hete késik a menzeszem és nagyon aggódom. Terhes lehetek? Vagy tényleg csak a munkarend miatt késik?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Oka lehet terhesség és stressz az új munkakör miatt egyaránt. Tesztet mindenképp csináljon, mert csak így derül ki, hogy nem a védekezés nélküli aktus miatt késik-e.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 01., 11:45; Megválaszolva: 2011. június 02., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: