• Gynoflor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! Ciklusom 34 naptól egészen 60 napig terjed. Ennél rövidebb nem szokott lenni. Méhszájseb fagyasztás után Gynoflor hüvelytablettát kellett alkalmaznom. Megkezdésétől 3 napra elkezdtem menstruálni, ami így még normális időben történt.. Ekkor abba kellett hagynom a gyógyszer alkalmazását, majd menstruáció után újra kezdeni. Ezúttal 9 napig alkalmaztam és ismét menstruálni kezdem 22 napra. Okozhatott-e ilyet a hüvelykúp hormontartalma, vagy az előzetes kezelés borította fel még jobban a ciklusomat? Rákszűrés teljesen negatív lett. Ez azért is nagy probléma számomra, mert kisbabát szeretnénk és aggódom, hogy így lehet-e belőle valami. Fontos megjegyeznem, hogy már 3-szor szültem, komplikációmentesen. Most nyolc hónapja próbálkozunk eredménytelenül. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a vérzészavar, Gynoflor témában

        Kedves Kérdező! A Gynoflor hüvelytabletta nem tartalmaz hormont, csak lactobacillusokat. Az előzményi műtét kapcsán lehetséges kisebb vérzészavar. De a vérzészavarok hátterében számos ok állhat: hormonális eltérés, polyp, myoma, cysta, ezek feltérképezéséhez keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 31., 11:21; Megválaszolva: 2011. június 07., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: