• Szoptatás alatt Gynophilus hüvelykapszula használható-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az orvosom a szülés utáni 6 hetes vizsgálaton Gynophilus hüvelykapszulát írt fel. Az lenne a kérdésem, hogy szoptatás alatt lehet-e használni? Van egy enyhe folyásom is, illetve hüvelyi fájdalmam, amire Klion D100-at kaptam, bár az orvosom nem látta fertőzés jelét a vizsgálatkor. Viszont a Klion D100 betegtájékoztatójában az áll, nem ajánlják szoptatás ideje alatt, ezért nem is mertem használni. A Gynophilus, ha használható szoptatás mellett, akkor elég, hogy rendbe hozza a hüvelyi problémákat? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Azt javaslom, hogy kövesse orvosa utasításait. Egyébként a Gynophilus bátran használható, a hüvely normál flóráját helyreállítja, de ha a gyulladás komolyabb, önmagában nem elég.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 30., 23:06; Megválaszolva: 2011. május 31., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: