• Egy éve fáj a hasam, szúró és tompa fájdalommal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Már közel egy éve problémám van az alhasammal. Először csak azt vettem észre, hogy a sok mászkálás után tompa, zsibbadás szerű fájdalmat érzek az alhasam jobb oldali részén. Ez a fájdalom odáig fajult, hogy ma már minden nap ennek a felerősödött változatára ébredek fel és fekszem le. Folyamatos szúró, zsibbadó, tompa fájdalmat érzek, olykor bele is nyilal, de általában csak szúr. Ha már egy kicsit szorosabb nadrágot veszek fel egyből megnő a fájdalom intenzitása. Petefészek gyulladásra gyanakodtam, de nem tudom, hogy az elhúzódhat-e ilyen hosszú időn keresztül súlyosabb tünet nélkül. Nőgyógyászhoz nem megyek, a belső ultrahang gondolatával még nem tudtam megküzdeni, ezért kérdezem, hogy mi lehet a probléma oka, és milyen gyógyszert lehetne rá szedni? Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Lehet kismedencei gyulladás, de más is. Akkor lehet kezelést javasolni, ha ismerjük az okot. Javaslom, hogy keresse fel háziorvosát, ha annyira fél a hüvelyi ultrahangtól, egy tájékozódó hasi és kismedencei ultrahang hasfalon át akkor is történjen, illetve mivel emésztőszervi oka is lehet, diéta, bő folyadék, probiotikum javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 30., 22:08; Megválaszolva: 2011. május 31., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: