• Szexuális probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno!Az lenne a kerdesem,hogy miert van az ha este szeretkezek es masnap esetleg meg ra 2 napra neha eros nyilalast erzek,mintha a huvelyen felfele ereznem a nyilalast.Eross kellemetlen,meg szoktam erezni igaz erossebben mikor menstrualokk de akkor szerintem a gorcsok miatt.Vajon miert van ez?Neha aszt hiszem hogy azert mert tul sokat elek nemi eletet.on szerint havi 3,4 alkalom az mar sok??

        Dr. Herman Tünde válasza a hüvelyi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ez nem sok alkalom. A hátterében állhat pl. hüvelyfertőzés, emiatt hüvelyváladék tenyésztés és célzott kezelés történjen. Keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 30., 18:05; Megválaszolva: 2011. június 01., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: