• Tanácstalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr!2010.03-ban végeztek rajtam:Frakcionált currettage,gyakori havi vérzés miatt.Ekkor a kolposzkóppal látható kép:ép hám a műtétileg kialakított portion,kp.fokú szennyes folyás volt.Ennek az eredményét úgy írom ahogy a papíromon van:Dg:I.Sine diagnose.M09010,K:R8980.II.Stadium secretionis endometri.M79320,K:N9210.ennyit írtak rá.HPV-t nem csináltak.Előtte 2005-ben végeztek méhszájplasztikát rajtam mert a rákszűrésem akkor P3-as volt(2005.03-ban)2005 előtt nem volt nőgyógyászati problémám,2003-ban szültem meg első lányomat,utána kezdődtek a bajok velem.Várom válaszát vagy ha van még bármilyen kérdése!Előre is köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a gyakori vérzés témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírtakat elolvastam, de kérdést nem tett fel, így nem tudok mire válaszolni. Ha küld kérdést is, szívesen válaszolok - kérem, hogy ekkor a most leírtakat majd ismét másolja be.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 30., 17:51; Megválaszolva: 2011. június 01., 12:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: