• Hőgörbe

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Megnézné a hőgörbémet. Úgy tűnik, hogy nincs peteérésem. A fogamzásgátlót a ciklus előtt hagytam abba, biztos ez is befolyásolja a dolgokat. De attól még kéne lennie peteérésnek, nem? Vagy nekem most ilyen későn lesz? Lehet, hogy ez egy nagyon hosszú ciklus lesz? Válaszát előre is köszönöm! Görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/dc3ada8979f5f2b6efa5ec3790285e1a_110507_110530_1306713600_.png

        Dr. Deli Tamás válasza a peteérés témában

        Tisztelt Hölgyem! A megadott görbe alapján ovuláció nem valószínű, de a hőgörbe a legkevésbé megbízható a peteérés előrejelzésében. Javaslom inkább az LH-tesztet, ezzel kapcsolatban érdemes elolvasnia egy cikkemet, amely itt található: http://www.drdelitamas.hu/lh-teszt.html Azonban egy ciklus alapján, főleg közvetlenül a tabletta abbahagyása után semmiféle messzemenő következtetés nem vonható le.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 30., 08:40; Megválaszolva: 2011. június 01., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: