• Barnás vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        abortusz után ami áprilrs 4 én volt barnás vérzés inkáb foltokban nyomokba a mai napigvan. az orvos eleinteaz uterus>40*53,nyh,>5mm majd utrus50*50,nyh.3mm majdmegint uterus>32*45 nyh.3mm eleinte azvolt diagnozis endrometritisz,deanak álitolag vanak tünetei ami görcs fájdalom ,,nekem semi egy kicsit néha szagos a fojaáso és nyomésra fájcsak a méhem pl.ha a 7 honapos fiam pont ott ugrál a menszeszemnek is megkelet volna jönnie de nemjöt meg most ha pisilás után belüre felnyulok akkor bo pirosos kisé barnás nemtudom mit törölök ki de kifojni nemfojik semmi mia bajom ui>4 abortuszom és 2császárom volt. elöreis köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a abortusz témában

        Kedves Hölgyem! A tünetek alapján felmerül gyulladás lehetősége, ezért szükséges az újabb nőgyógyászati kontrollvizsgálat, mert a pontos diagnózis csak az alapján állítható fel. Menjen vissza az operáló intézetbe.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 28., 22:35; Megválaszolva: 2011. május 30., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: