• Ttanácstalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Méhszájsebem van amit 2005-ben meg plasztikáztak,de panaszaim nem szűntek(vérezgetés,hányinger,görcsölés)majd 2010-ben gyógykaparást csináltak aminek a diagnózisa:metrorrhagia.St.p.conis.Tüneteim nem szűntek utána sem,most ott tartok,Vagothylos ecsetelésre járok.Anyum 2008-ban halt meg rákos volt méhszájsebből.A kérdésem az volna mit tegyek,hova forduljak segítségért?Van 2 lányom nem szeretnék ugyanarra a sorsra jutni mint anyum!Kérem segítsen köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a Méhszájseb témában

        Tisztelt Hölgyem! Orvosi szempontból a lényeget nem írta meg: milyen a méhnyak cytologia (rákszűrés) eredménye, az mikor készült, milyen volt korábban, milyen a colposcoppal látható kép, illetve van-E HPV vírusa. Ha ezeket megírja, tudok érdemben válaszolni. Ha ezek a vizsgálatok nem történtek meg, keressen másik nőgyógyászt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 27., 19:24; Megválaszolva: 2011. május 30., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: