• Lehet még gyerekem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az utóbbi időben van, hogy ki-ki maradozik a menstruációm, vagy több mint 40 napra jön meg, de van, hogy teljesen normális. Nőgyógyászhoz sajnos nem tudtam elmenni, de utána olvasgattam, hogy mitől mitől lehet, és azt találtam, hogy ilyenkor nincs peteérés. Azt szeretném megtudni, hogy ez rám tekintve azt jelenti-e, hogy nem vagyok fogamzásképes, illetve, hogy sokat kell próbálkozni, hogy összejöjjön? Az utóbbi időszak elég stresszes volt számomra, lehetséges, hogy ez befolyásolta a ciklusomat? Nagyon szeretném ezt tudni, mert sajnos most olyan az időbeosztásom, hogy nem mostanában fogok tudni eljutni orvoshoz, viszont ezt addig is szeretném tisztázni, mert a párommal szeretnénk a közeljövőben babát. Ha esetleg lenne valami, amit tudok tenni ennek érdekében, kérem, azt is írja meg! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Ez a probléma nem jelenti azt, hogy ön meddő lenne, a probléma kezelhető. Öngyógyításra lehetőség ilyen probléma esetén nincs, ha esetleg a vérzészavarhoz túlsúly és inzulinrezisztencia társul, akkor diéta segíthet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 24., 06:52; Megválaszolva: 2011. május 25., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: