• Égő vizelés-Mi lehet még?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Égő vizelés, égő szeméremtájék, de a vizeletben sem genny, sem fehérje, sem vér nem található. Ugyanakkor antibiotikumos kezelés után két héttől egy hónapig terjedő időszakban visszatér. A szexuális aktus nem fájdalmas, vese-és hólyagkő, kismedence gyulladás nincs. "Kevés" - 2 liter- folyadékbevitel esetén drasztikusan tör elő.

        Dr. Veress Dóra válasza a égő vizelés témában

        Kedves Kérdező! Hasonló tünetek jelentkeznek hüvelyfertőzés esetén is, kérem, keresse fel nőgyógyászát még akkor is, ha nincs hüvelyi folyása. A hüvely normál flórájának megváltozása lehetőséget teremt a baktériumok elszaporodására a hüvelyben, ami húgyúti panaszokat okozhat. A hüvelyi pH-t ellenőrizheti gyógyszertárakban is kapható pH teszttel, aminek eredménye ha lúgos irányba mozdul, akkor a fertőzés valószínű.


        Kérdés: 2011. május 23., 19:56; Megválaszolva: 2011. május 24., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: