• Egy Nő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Egy éve a menstruáció késés után, nagyon zavaros sötét tisztítás (menstruálás)után, megváltozott az egészségügyi fehérfolyás színe zöldre. Orvosok kizárták a nemi betegséget, húsevő baktériumokat. A folyás egy éve megvan és bűztelen. Mi lehet az oka? Köszönettel Mónika

        Dr. Herman Tünde válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen kenetvételre van szükség, ezzel kizárható számos fertőzés. A hüvely saját flóráját kellene helyreállítania savas kémhatású kúpokkal, ill. lactobacillusokat kell a hüvelybe visszajuttatni, pl. Gynoflor hüvelytabletta formájában. Amennyiben már szült spontán a méhszájrepedés is okozhat ilyen panaszokat, ennek kizárására keressen fel nőgyógyászt.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 23., 12:07; Megválaszolva: 2011. május 25., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: