• Menstruáció előrehozása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A rozmaring tea hany nap utan hat , en 3 nappal szeretnem elobre hozni vagy ha esetleg tudtok valami biztosabb modszert

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késleltetése témában

        Kedves Kérdező! A rozmaring tea nem igazán hatékony megoldás. A hormonális rendszerbe csak hormonok segítségével lehet hatékonyan beavatkozni, ha nem szed fog. gátlót, akkor is megoldható a menses eltolása gesztagénekkel, kérje nőgyógyásza segítségét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 23., 11:18; Megválaszolva: 2011. május 24., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: