• Hogyan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Úr! A következő a problémám: havivérzésem, már több mint másfél éve rendszertelen, kéthavonta "jön meg", csak, olyankor mindig csak a baloldali petefészkemben érzek fájdalmat. Hozzá kell tennem, hogy 19 éve inzulinos cukorbeteg vagyok, valószínűleg ez is állhat a problémám hátterében. Szeretnék rákérdezni, hogy a vércukorszint stabilizálása mellett, a ciklus "helyreállítható - e,, és ha igen igényel - e például hormonkezelést? Válaszát előre is tisztelttel köszönve

        Dr. Herman Tünde válasza a Vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! A rendellenes vérzés hátterében állhat a cukorbetegsége. Endokrinológiai kivizsgálásra van szükség, hogy más téren van e hormonális eltérés. A női nemi hormonok meghatározására is szükség van. A leletekkel keressen fel nőgyógyászt.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 20., 18:49; Megválaszolva: 2011. május 25., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: