• Kellemetlen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Olvasó, Problémám menstruációval kapcsolatos, előző hónapban 2 nap késéssel az átlagosnál hosszabb ideig tartott a vérzés és barna folyás. Ebben a hónapban előbb jött meg és már 14 napja tart 2 napos kihagyással inkább barna és nagyon kellemetlen a szaga. Sokat olvastam arról h ez lehet a terhesség ill. vetélés jele. Élek nemi életet de párommal óvszerrel+megszakítással is védekezünk. Lehetséges a stressz miatt esetleg, első éves vagyok az egyetemen.Az orvosom 2 hét múlva tudott időpontot adni, addig is szeretném tudni , hogy mik azok amik ezt okozhatják, esetlegesen mivel tudnék ezen segíteni mérsékelni addig is. Köszönöm Edina

        Dr. Herman Tünde válasza a Vèrzészavar témában

        KLedves Kérdező! A terhességet ki kell zárni, reggeli első vizeletből végezzen el egy terhességi tesztet. Mindenképpen nőgyógyászati vizsgálatra van szükség a rendellenes vérzés hátterének kivizsgálására!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 20., 12:33; Megválaszolva: 2011. május 25., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: