• Menstruáció előbbrehozatala

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktor Úr! Két hónap múlva lesz az esküvőnk, és az előzetes számítások szerint úgy tűnik, hogy előző napon jön meg a menzeszem. Régebben mindig 24-25 napra jött meg, ehhez kalkuláltuk az esküvőt, az utóbbi fél évben viszont napra pontosan, 28 napokra jött meg, tehát jócskán felborultak az előzetes számításaink. Gyógyszert soha életemben nem szedtem, nem is szeretnék, főleg, mivel az esküvő után majd babát is szeretnénk. A kérédsem az lenne, hogy lehetne természetes módszerekkel pár nappal előbbre hozni a menstruációt? Nagyon kellemetlen lenne a második napon... Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! A természetes módszerek nem megbízhatóak, hormonális módszerrel lehet hatékonyan beavatkozni egy hormonokkal működő ciklusba, gestagénekel megoldható, pl. Duphastonnal, ezzel eltolható a ciklus, nőgyógyász tudja felírni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 20., 08:21; Megválaszolva: 2011. május 21., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: