• Csípő vizelés szeretkezés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Nő! Azzal a panasszal fordulok önhöz, hogy szeretkezés után 1-2 napra csípő vizelési ingerem van, ég és fáj az alhasam. Ez kb. már 1,5 éve tart. Legutóbbi alkalommal véres is volt...Már többször voltam nőgyógyásznál és az urológiát is megjártam , de választ illetve meggyógyulást nem kaptam sehol sem. Páromnak nincsenek semmiféle panasza, problémája ráadásul óvszert is minden egyes alkalommal használunk így nem tudom elképzelni mitől alakulhat ki ez a kellemetlen érzés. Nitrofurantion nevű gyógyszert szedtem tőzegáfonya kapszulával kombinálva 3 hónapon keresztül, reménykedve, hogy ez majd véglegesen megszünteti a panaszt, de ez is csak ideiglenes megoldást nyújtott. Kérem segítsen nekem, adjon valami tanácsot hova menjek milyen gyógyszert próbáljak ki és mi okozhatja ezt a problémát. Bízva meggyógyulásomban és mielőbbi tanácsában.

        Dr. Csősz György válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        csak az urológián keresheti a megoldást ha van. keressen másik urológiát.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2011. május 19., 13:06; Megválaszolva: 2011. május 23., 23:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: