• Mi lehet az oka a piros pontnak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Én a párommal kapcsolatban fordulok Önökhöz,ugyanis egy ideje "szenvedünk " egy bizonyos problémával!Sajnos sokat jártam nőgyógyászhoz,és mindig e-colit találtak,de valamiért visszatért...most magánorvosnál voltam,és remélem ez már megteszi a hatását!Viszont,azt nem tudom,hogy az e-coli,milyen tüneteket okozhat a férfiaknál....párommal 10hónapja együtt vagyunk,és a 10hónap alatt is jelen volt ez a probléma,kezeltem,majd visszajött...majd megint,de neki sosem volt semmilyen tünete tőlem....aztán egyik szeretkezésünk után,amikor én is éreztem,hogy valami fura,kijött egy gombostűfejnyi piros pont,vagyis inkább rózsaszínesebb,a makkján....elmentünk ezzel bőrgyógyászhoz,azt mondták tuti gombám van,de nem volt...kenegette egy krémmel,amitől mindig elmúlik másnapra...vagy egyből utána...mivel 1hétig folyamatosan kente semmi nem volt már neki....azóta nem voltunk együtt,mivel vizsgáltak engem,és nem tartottuk jó ötletlen,az együttlétet ameddig nem vagyok kikezelve...!De...orálisan csináljuk,meg ugye kézzel....és hiába múlt el neki,van hogy ezek után is kijön,egy icipici fájdalmatlan pont,ha kézzel,ha szájjal csinálom,és a kezem is tiszta szokott lenni...tehát valami módon ez mindig ott van,holott,ezelőtt soha nem volt...!Nem viszket neki,nem fáj,csak ha "megpiszkáljuk"...kijön...és majd elmúlik....lehet az oka ez e-coli fertőzésem?mert ha igen,nem értem eddig a fél év alatt,miért nem jött ki?vagy mi lehet a gond?mert gombám sincsen....se semmi más...!kérem ha tudnak adjanak tanácsot ebben nekem! Előre is köszönöm! Üdvözlettel.:Fati

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Fati! Látatlanban nehéz bármit is mondani a piros pöttyről. A leírés alapján lehetne gomba, akár az E.coli is összefügghet vele, de nem biztos. Leht esetleg allergia valamire, illtve a mechanikai ingerlés is okozhatja az elváltozást. Bőrgyógyásznak vagy urokogusnak mutassa meg magát a párja.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 16., 21:51; Megválaszolva: 2011. május 18., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: