• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elég régóta sűrű, darabos fehér folyásom van. Az eddig kapott gyógyszerek nem segítettek és a tenyésztés is negatív lett. Pár napja elég erős alhasi fájdalmaim vannak. Eddig csak pár percig tartottak, de mostmár fél óráig is eltart. Ezek a cisztának lehetnek tünetei? cisztának

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvelyi folyás témában

        Tisztelt Hölgyem! A folyás a cisztának nem tünete, de a heves alhasi fájdalom a folyástól függetlenül lehet ciszta tünete. Emellett még kb. 40-féle oka lehet az elős alhasi fájdalomnak (urologiai, nőgyógyászati, sebészi, belgyógyászati, neurologiai, reumatológiai), úgyhogy mindenképpen érdemes mielőbb felkeresni kezelőorvosát - a folyásra is tekintettel elsőként talán a nőgyógyászt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 16., 21:05; Megválaszolva: 2011. május 18., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: