• Nuvaring hüvelygyűrű és hüvelykúp együttesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Nuvaring hüvelygyűrűt használok pár hónapja. Hüvelygomba kezelésére használhatok-e pl. Canesten hüvelykúpot akkor amikor fent van a gyűrű, vagy befolyásolja a hüvelygyűrű hatását, és inkább gyűrűmentes időszakban ajánlott használni. Vagy esetleg más készítményt tud-e ajánlani a kezelésre. Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelykúp témában

        Kedves Kérdező! Alkalmazható egyszerre a hüvelygyűrű és a hüvelykúp, és nem befolyásolják egymás hatását.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 14., 17:54; Megválaszolva: 2011. május 16., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: