• Mitől lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Az lenne a problémám, hogy nagyon erős hüvelyi folyásom van, ilyen víz szerű, és csak néha van benne egy kicsit, sárgás folyás is. Már 3szor voltam nőgyógyásznál, de semmi eredménye sajnos. Írtak fel kúpokat,gyógyszereket, de semmi... Nem múlik el a dolog. Már egy hete szúr a hasam alja, olyan mint amikor fel vagyok fázva, de a viezelet ürítés nem fáj. Néha még égő érzést is érzek a hüvelyben, felfelé. Amikor voltam orvosnál, megvizsgált annyit mondott: semmi.. És irt fel kúpot... És sajnos mind a 3szor így jártam. De valami csak van mert már egyre rosszabbul érzem magam ott lent... És el vagyok keseredve nem tudom mitől lehet. 4nap múlva megpróbálok egy magánnőgyógyászt(addigra kaptam időpontot) háta ha neki sikerül valamit csinálnia hogy elmúljon. Egy 22 éves elkeseredett lány!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező! Sok nőnél bővebb a hüvelyi folyás anélkül, hogy bármilyen kóros dolog jelen lenne a háttérben. Jó lenne, ha a nőgyógyász venne tenyésztésre hüvelyváladékot, mert így lehet kideríteni, hogy kórokozó okozza-e a problémát. Addig is javaslom, hogy vegyen egy hüvelyi pH mérésére alkalmas tesztet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 14., 15:08; Megválaszolva: 2011. május 16., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: