• Segítene?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Kb 5-6 hónapja nem jön meg a menstruációm. Elmentem a háziorvosomhoz , elküldött hasi ultrahangra. 3 hét múlva tudnának kivizsgálni. Több tünetem is van .Legtöbbsözr szédülök,elesett vagyok, a medencém táján minden reggel erős görcsök törnek, alhasi fájdalom, néha a combomba kisugároz. Mi lehet ennek az oka ? Gyulladás ? Általában meleg vízben szoktam fürödni , nemrégiben többször felvoltam fázva és a tüneteim egyre rosszabbak . Ezek mire utalhatnak ? Válaszát Köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció késése témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírt panaszok hátterében nőgyógyászati, sebészeti, urologiai, reumatológiai, neurologiai, belgyógyászati ok lehet - kivizsgálását háziorvosa koordinálásával ezen szakembereknél kell lefolytatni. 14 évesen az 5 hónapig kimaradó menses még gyakori, de ha korábban már volt és fél éven túl is kimarad, nőgyógyászati endokrinológiai vizsgálat indokolt lehet. Ezen kivizsgálásokhoz kérje háziorvosa segítségét.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 11., 18:30; Megválaszolva: 2011. május 16., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: