• Myoma: a qulaira segít?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A következő problémámra szeretnék választ kapni: 37 éves vagyok , 1x szültem. Régen fogamzásgátló gyógyszert szedtem a Novynette-t, de a "menstruációm eltűnt", úgyhogy abbahagytam és minden megint jól működött. Pharmatex krémet használtunk a párommal 3-4 évig. De egy utazás miatt a nőgyógyászom tanácsára (hogy eltoljuk a menstruációt) Nuvaring -ot használtam egymás után 2-őt szünet nélkül. Végig! volt pecsételős vérzésem, úgyhogy soha többet! Most egy másik doktornő írt fel nekem Qulaira-t, és azzal próbálkozom, de nem nagyon akar elmúlni a vérzés. (6.napon járok). Ön szerint szedjem végig a három hónapnyi gyógyszert akkor is, ha most is lesz vérezgetés? Vagy maradjak a bevált pharmatexnél. (bár most már nem tudom az mennyire biztonságos,mivel a mostani orvosom azt mondta 70%-os csak. De ha nekem eddig bevált?) Közben miómám is van . lúdtojásnyi nagyságú, afv-ben. És cisztám is. A mióma kb 8 hónapos, még a hormonális fogamzásgátlás előtti. A nőgyógyász azt mondta , a qulaira segít ezeken a problémákon is. Önnek mi a véleménye? Jó lenne már normális házas életet is élni...... Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a mióma, fogamzásgátló témában

        Tisztelt Hölgyem! A Qlairát 3 hónapnál előbb nem érdemes abbahagyni, szerintem szedje addig. Ezt a myoma és a cysta sem befolyásolja. A Pharmatex valóban csak 75-85%-os biztonságot ad - ez akkor is igaz, ha eddig Ön ebbe a 75%-ba esett.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 11., 13:08; Megválaszolva: 2011. május 16., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: