• Intimtölcsér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Úr/Hölgy! A napokban találtam rá az interneten az intimtölcsérre. Több oldalon több félét találtam, különböző véleményekkel, tapasztalatokkal de nem igazán tudtam rajtuk kiigazodni. Szeretném szakértő véleményét kérni a témával kapcsolatban. Valóban jó módszer? Illetve az esetleges árkülönbségek minőségbeli különbséget is jelentenek? Melyiket érdemes megvásárolni (Mooncup, Ladycup, Yuuki Fleurcup)? Várom mielőbbi válaszát! Köszönettel! B

        Dr. Csuth Ágnes válasza a intimtölcsér témában

        Kedves Kérdező! Az intim tölcsér egészségesebb alternatívája a hagyományos intim betéteknek és a tamponnak. Használata során arra figyeljen oda, hogy a tölcsért megfelelően fertőtlenítse, rendszeresen ürítse, mert a pangó vár nagyon jó táptalaj a baktériumok számára. Környezetkímélőbb megoldás is a tamponok és betétek helyett.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 10., 17:23; Megválaszolva: 2011. május 12., 18:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! A napokban vettem át a szövettani eredményemet. Nagyon meg vagyok rémülve, mert rossz eredményt kaptam.. Egymás után két alkalommal P3 citológiám miatt a nőgyógyászom kimetszést javasolt. Az orvosom nem elérhető most...
        Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet az oka annak, hogy a Visanne szedése mellett az ösztrogénszintem a ciklus 3. napján napján 660 volt, míg Visanne és más hormonkezelés nélkül az ösztrogénszintem megbízhatóan,...