• Rutascorbin, fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lassan 2 éve szedem a Lindynette 20 fogamzásgátlót, és az elmúlt 2 hétben jelentkezett először pecsételő vérzés, 2-3 napig gyenge menstruációm is volt. Az orvosom Rutascorbint írt fel, azt mondta addig szedjem ameddig el nem múlik a pecsételő vérzés. Ma szedem be az utolsó szem fogamzásgátlót ebből a levélből és azután érdeklődnék, hogy mivel pénteken meg kell jönnie, szedjem-e az alatt is, vagy akkor ne? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pecsételő vérzés témában

        Szedje a menstruáció alatt is a Rutascorbint!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 09., 18:06; Megválaszolva: 2011. május 10., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: