• PCO-szindróma kivizsgálás után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szerettem volna kideríteni, PCOS-ben szenvedek-e vagy sem. Több szakrendelés is elküldött laborba, a következő eredményeket kaptam: prolaktin 522,5 mlU/L / ref.tartomány: 70,8-566,5 tesztoszteron 2,1 nmol/L / ref.tartomány: 0,4-2,6 TSH 2,160 mlU/l / ref.tartomány: 0,270-4,200 Szabad T4 11,15 pmol/l / ref.tartomány: 10,30-24,00 Szabad T3 3,22 pg/mL / ref.tartomány: 1,50-4,10 Hasi urh-ra nem került sor, mivel egyfelől nem volt szabad időpont, másfelől egy november végi nőgyógyászati vizsgálatnál mindent rendben találtak. Nem hangzott el, hogy akkor most PCOS-em van vagy sem. A különböző orvosok az alábbi készítményeket írták fel: 1. Sotret (30 mg), 2. Dalacin (300 mg kemény kapszula), 3. Diane, 4. továbbá javasolt Laktiv és bioszelén szedése is. Mivel kezdjem, mit szedjek be, hogy eltűnjenek a pattanásaim és az arc- és más szőrzeteim ne erősödjenek?

        Dr. Fekete István válasza a PCO témában

        Kedves hölgyem Az Ön problémáját nem tudom igy megoldani. Keressen fel egy endokrinológust.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. május 06., 11:30; Megválaszolva: 2011. május 19., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: