• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó reggelt! január 28-án közösültem a barátommal fogamzásgátlót szedtem folyamatosan de 28án elfelejtettem bevenni, február 22én volt menszeszem, de aztán abbahagytam a fogamzásgátló szedését, már nem váltottam ki. Február 22 óta nincs menstruációm de nem is létesítettem szexuális viszonyt senkivel. Lehetek terhes mégis amiatt hogy január 28án kihagytam egy tablettát? Hányingerem nincs nem is volt de mégis aggódok. Fogamzásgátló szedése előtt sem volt rendszeres a mensturációm volt hogy 2-3 hetet késett de ilyen sokat mint most még soha. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy terhes, de a késés miatt friss teszttel keresse fel nőgyógyászát, mert vizsgálat szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 06., 10:23; Megválaszolva: 2011. május 07., 18:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: